Gästbloggare #5

Hej hej, Addi här!!😋
Tänkte gästblogga här lite idag om mig och Celine<3.
Jag heter då Adeliade fast kallas för Addi eller Addi-paddi av vissa:)
13år och bor i Kungälv.

Asså jag och Celine eller "Cillen" som jag kallar henne har känt varandra ganska länge fast vi började typ komma varandra närmre nu de senaste åren.
Vi har inte gjort så mycket tillsammans bortsätt från på träningar,tävlingar och läger. Jag tror vi var med varandra en gång och de var innan vi skulle iväg på SM-middagen med laget.

Vi hade haft träning på morgonen nere på oasen och skulle till mig, men Cillen skulle vänta på sin pappa som skulle komma med kläder till henne. Min pappa skulle hämta oss efter träningen fast vi sa till han att vi skulle gå hem istället. Vi satt inne på oasen en stund och undrade när hennes pappa skulle komma med kläderna för vi trodde att han åkte bil dit fast han åkte motorcykel, så vi hade ju suttit där och väntat när han redan stod utanför.
Sedan skulle vi springa över en bilväg och då tutar våran tränare på oss (våran tränare är min granne) och då tänkte vi att vi kunde få skjuts av henne fast hon bara fortsatte att köra. Hon tänkte inte alls på att vi kunde åka med.
När vi va hemma hos mig så började min lilla syster och Celine bråka och de va ju lite kul;)

Men de va typ enda gången vi var med varandra bortsätt från träningar oså men vi måste va med varandra snart igen, fast då kanske de inte ska va efter en träning. Men de va väll typ de jag hade att säga<3<3

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer