Gästbloggare #7

Tänkte dra igång lite smått det där med gästbloggning på min blogg igen! HÄR hittar ni alla inlägg som skrivits av mina vänner sen tidigare. Om du är en vän/släkting till mig och vill skriva ett inlägg på min blogg är du mer än välkommen att skriva till mig! Men nu drar vi igång men en av mina favorit personer!

Hej allihopa! Mitt namn är Wilma och jag är 18 år gammal.

Jag har känt Celine i snart 2år, känns dock som jag har känt henne myyyyycket längre. Vi lärde känna varandra genom konståkningen. Jag åkte mitt andra år i Team Spirit när Celine började i laget. Mitt första intryck av Celine var att jag absolut inte trodde att hon var 02a, haha. Jag tyckte även att hon var väldigt social och trevlig.

Jag och Celine blev väldigt bra vänner under vårt sommarläger i Falkenberg och det blev bara bättre och bättre efter det. Tror aldrig jag har skrattat så mycket med någon som jag gör med Celine och man kan ju inte låta bli att skratta ännu mer när man hör hennes skratt haha. Bästa som finns.

Vi har många bra och fina minnen ihop men måste säga att de bästa är att vi har fått resa till Salzburg och Kanada tillsammans med varandra och vårt lag. De är minnen jag kommer ha för livet.

Saknar att skratta tillsammans med Celine så man får ont i magen på träningarna. Kom tillbaka :(

Detta var allt för mig.

Puss och kram, skumbanan// Wilma

(Love you Celine)

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

BeaEkelund
BeaEkelund,
Så fint. Hoppas du får en bra helg. Kika gärna in min blogg❤️⬇️
nouw.com/beaekelund
celineryden
celineryden,