Halloween

Alla produkter och andra roliga saker hittar ni på roligaprylar.se (HÄÄR)

Liksäck

En extremt bra sak som både är läskig och cool att ha på en halloweenfest är denna liksäck. Föreställ er bara själva att komma in och se en liggandes liksäck på något bord eller kanske golv?? Kom direkt till produkten HÄÄR!

Duschdrapperi

Du är på en halloweenfest och ska gå på toa och ser detta, hur rädd blir man inte! Alla vet vi rädisan av att dra bort duschdrapperiet när man ska duscha, står det någon bakom/ gör det inte det?? Detta hittar ni HÄÄR!

Banner

Tycker man ska ha en sådan här fin men ändå lite sliten skylt på halloween! Denna var extra fin enligt mig! Min som jag har hemma börjar bli lite sliten så ska nog beställa hem denna! HÄÄR finner ni denna fina!

Torterat huvud

Nu börjar det bli halloween på riktigt! För några år sedan hade jag med hjälp av min familj fixat en halloween runda och de var massa sådana här hemska huvuden och masker som satt uppe i skogen. Det blev sååå lyckat! Köp den nu,HÄÄR!

Allt i ett

Massa olika dekoration från en kyrkogård. Kyrkogårdar har sålänge jag levt vart en plats många tycker är läskiga, de döda är ju där! Finns det fortfarande liv där, uppstår de döda? Nej, kyrkogårdar är väldigt kusliga! Detta hittar ni HÄÄÄR!

Spöke med kedja

Cool och läskigt spöke hängandes i ett mörkt hörn med röda ögon är inte så jätte bekvämt, eller vad säger ni? Skulle ni kunna slappna av när ni såg denna? Ni hittar denna kusliga varelse, HÄÄÄR!

Roliga Party Slips

Men halloween behöver ju inte bara vara läskig och obehaglig! Det kan vara ett tillfälle för maskerad! Dessa slipsar är ju alldeles för roliga!! Sen kan man sååklart sminka sig och ha andra kläder till slipsarna så det blir läskigt. Tänk att vara en zombie och ha "kiss me" slipsen, usch! Vem vill kyssa dig då??? Ni hittar de roliga slipsarna HÄÄÄR!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer