Häng med när jag designar min almanacka!

Ni som följt mig länge vet att jag älskar att ha ordning & reda på mitt liv. Jag skulle aldrig kunna leva utan en almanacka exempelvis. Använder min almanacka varje dag & flitigt så därför unnar jag mig varje år med en liten finare almanacka från personligalmanacka.se så jag kan designa den exakt som jag vill! Nu var det dags för mig att beställa hem en ny & därför tänkte jag att ni kunde få se när jag, steg för steg, designar den!

Först valde jag storlek & jag har faktiskt kört med samma storlek varje år, A5. tycker den är bäst eftersom den varken är för liten eller för stor. Som ni ser är jag inte den enda som tycker det.

Sen började jag välja fram- och baksida för kalendern och här brukar jag tänka "så enkelt som möjligt". Alltså vill jag inte välja någonting jag kommer tröttna på eller som ser rörigt ut. Baksidan har jag till och med haft i den almanacka jag kört på i 1år fast svartvit. Framsidan valde jag en bild på mig & @hannagrinvald från kroatien eftersom hon är min bästavän och den vännen som jag varit tajt med längst, är 100% säker på att det kommer förbli så ett år till och därför "vågar" jag ha henne på framsidan.

Sen designade jag insidan, vad den ska innehålla för födelsedagar, färger, monduler, layout på dagarna etc etc. Detta året valde jag att välja layouten på ett annat sätt än vad jag gjort tidigare, har haft vertikala dagar innan men ville testa horisontella dagar för en gång skull! Dock hade jag "veckans att göra" & "veckans prov" även detta år som monduler eftersom jag tycker de funkat bra tidigare. Tänker, varför byta på ett vinnande koncept?

Tidigare år har jag valt att bara ha linjerat papper i slutet på min almanacka men i år ville jag testa lite nya grejer! Bl.a. valde jag "målarbok" som innehåller massa bilder man kan färglägga, tror typ det är bra för mig när jag är rastlös på genomgångar på lektionerna. // Sen gjorde jag "ägarsidan" så enkel som möjligt. Lite fjärilar, mitt namn & webbadressen till bloggen fick funka. Tycker inte om när det är för klottrigt.

& där var min almanacka klar! Skickade den till kundkorgen och beställde den, snart ligger den i min brevlåda! Såklart kommer jag visa den när jag har den i handen om ca en vecka!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Vilket roligt inlägg! Den blev jättefin 😊
nouw.com/linnealarssonss
celineryden
celineryden,
Tack så jättemycket! 😊
nouw.com/celineryden
Hannagrinvald
Hannagrinvald,
celineryden
celineryden,