Happy Monday!

Hej på er! Idag är det måndag och ny vecka! Vi är nu alltså inne på v. 47 och det menas att det bara 6 veckor kvar på 2017, hur sjuk!?!? Detta året har gått sååå fort!

Imorse vaknade jag iallafall av min bror som väckte mig och jag fick panik. Min bror väcker aldrig mig då jag går alltid upp först av oss två så fick panik av att jag hade försovit mig! MEN det hade jag inte utan han skulle iväg tidigare än vanlig och jag blev väckt 30min senare än vad jag skulle gått upp så det var inte så farligt. Skulle dock försovit mig om min bror inte skulle väckt mig. Vaknade inte av min väckarklocka av någon anledning trots jag ställt 3st med olika hemska ljud eftersom det hände mig i helgen.

Sedan gick jag till skolan och hade en vanlig lugn måndag. Kändes på något sätt så skönt att få avklarat ännu en skoldag då jag bara vill ha jullov nuuuuu.
Strax efter jag slutat åkte jag in till stan med julmusik i lurarna för att möta Elin! Vi fika och prata en massa gossip, hihi! Sedan strosa vi bara runt i stan och fortsatte vårt prat till fots. Blir alltid så glad av att träffa henne! Nu är jag hemma och ska fixa lite med en inlämning och även saker med bloggen.

(speakpeak på denna outfit, länkar kommer i veckan. Håll utkik!)

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer