Har jag klarat av mina nyårsmål 2019?

Nu börjar året verkligen leda mot sitt slut och ni som följt mig länge vet om att jag tar detta med nyårslöften seriöst och ser verkligen det som en möjlighet att faktiskt sätta mål för att utvecklas som människa. I år måste jag säga att det gått bra med målen och jag har verkligen legat i med att försöka nå alla, vissa är såklart enklare än andra. Innan ni får reda på vilka mål jag kommer ha 2020 tänkte jag gå igenom vilka mål jag hade i år och vad jag faktiskt nådde & inte.

- Börja spara

Detta är ändå ett mål jag såg som väldigt viktigt. Dels för att jag hatar att känna mig beroende av pengar utan vill känna mig ekonomisk oberoende helst hela tiden PLUS att jag såklart ville ha undansparade pengar som var till speciella tillfällen. När jag i år började spara insåg jag att det är skönt att även ha en buffert på några tusen ifall det uppstår något "akut". Så jag måste ändå säga att jag blivit bättre & bättre på att spara!

- Satsa på min youtube

Detta tror jag ni kan intyga om också, jag har f*n blivit MYCKET bättre. Däremot behöver jag verkligen steppa upp mitt game när det kommer till innehåll, personlighet och allt däremellan...

- Testa dans

Detta gjorde jag! Var på två olika test-träningar på twisted feet vilket jag tyckte var jätteroligt!

- Sluta i konståkning

Tror detta var mitt jobbigaste mål vilket ni många nog kan förstå. För jag slutade inte bara i en sport utan jag avslutade en livsstil jag levt under hela mitt liv. Men detta mål nådde jag, tyvärr...

- Hör av mig till nära & kära

Ett mål som kan verka lite "svävande" och kan tolkas lite hur som MEN jag tyckte det var viktigt att faktiskt visa alla mina vänner att jag finns, trots att jag kanske inte alltid kan ses.

- Positiv till livet

Jag brukar oftast säga att jag är född negativ eftersom jag har tyvärr lätt att vara det och därför tyckte jag detta kanske var ett rätt speciellt mål för min del och helt ärligt svårt. Kan nog verka som en positiv människa om man inte känner mig men de flesta vet nog om att jag gärna vrider på saker o ting mot det mer negativa hållet. Skulle däremot säga att jag nått målet men såklart finns det förbättringspotential också!

- Åka på resan med kompisar

Detta vet ni ju om att jag gjorde i somras. Vi var verkligen världens bästa gäng på 6st tjejer och jag hade livets vecka! Är typ rädd för att åka någonstans med vänner i sommar bara för att denna sommaren var magisk!

- Kunna sitta ordentligt

Ni som vet, ni vet... Sitter aldrig rakt upp och ner vilket jag verkligen börjat störa mig på, tycker det är så ohyfsat av mig men det är verkligen en vana/ typ beroende... Detta mål nådde jag såklart inte och kommer följa med mig in i 2020.

- Sluta svära

Tyvärr har detta målet bortprioriteras vilket suger eftersom jag verkligen verkligen inte vill svära egentligen. Men jag gör det så sjukt mycket vilket jag tycker är så himla oförskämt och ohyfsat...

- Skaffa jobb

En omställning kan jag säga men absolut, nu har jag jobb och jag älskar det! Stortrivs och har superroligt på min arbetsplats!

Vad hade ni för mål 2019?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer