Hårvård/knäont

Köpte denna värmesprayen när jag var i stan senast då min förra hade tagit slut. Denna gången körde jag på samma märke som jag har på mitt schampoo och balsam! Tycker det är otroligt bra och känns som detta också kommer vara det!

Tryck här för att komma direkt till produkten!

Hej allihopa! Idag har jag varit i skolan och efter det har jag förberett några inlägg! Nu ska jag nog hoppa in i duschen sedan bädda om min säng! Efter det måste jag bege mitt till tåget till träning! Jag ska dock inte träna för jag har fått ont i knät och det har bara blivit värre för var dag:/ Så idag kollar jag bara på träningen...

Anledningen till varför jag inte bloggade igår var för jag verkligen inte hade någon tid alls till det. När jag kom hem från skolan pluggade jag ända fram tills träningen. Jag satt till och med i bilen och pluggade. Låg nämligen efter med lite grejor som skulle in idag (påminn mig att aldrig hoppa en plugg stud i framtiden). När jag sedan var på väg hem från träningen pluggade jag lite till och till sist var min mobil urladdad. Det är alltså anledningen till varför jag inte lade någon tid till bloggen igår.


Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer