Hela helgen

Fredag: Skolan, gymmade rumpa med Linn och två rätters med familjen❤

Lördag: Gick upp hyfsat tidigt för att vara lördag och åkte ner till gymmet. Gymmade med Julia & hennes mamma men jag gjorde mage & rygg och det gjorde inte dem. Så det var som att jag var på gymmet själv, STOLT! Efter det åkte jag in till stan & träffa Louise. Hon färga sina ögonbryn och vi köpte födelsedagspresent till Emma. Senare på kvällen stack jag & några kompisar till Emmas födelsedagsfest! Så sjukt jäkla roligt, dans, dans och mer dans! Precis så som det ska vara! Bara härliga nya människor som man lärde känna.

Söndag, idag: Vakna upp med VÄRLDENS träningsvärk, våruppvisning i Mölndal med vårt kortprogram för sista gången😔 Sen dess har jag bara legat i sängen och sovit!

Det kanske inte ser ut som det vart mycket & stressigt med det har det och jag har varken hunnit ta några bilder eller bloggat över huvudtaget, förlåt! Men jag har iallafall haft en superduper bra helg och lördagen slog det mesta. Jag hann med att göra så mycket och avslutet på dagen var ju pricken över i:et! Imorgon är mina planer bara att gå i skolan och göra ett konditionspass på typ 3,5 och lite backintervaller. Mer än det orkar jag nog inte med, hahah!

Tog för övrigt bort alla mina gelénaglar nu eftersom två till ramla av på festen. Så nu ser ju mina riktiga naglar helt kaos ut, haha.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer