helgen i bilder

Som ni märkt var jag lite halvt frånvarande förra veckan, vilket berodde på att jag hade en del att göra så jag fick ingen tid att sätta mig vid datorn tyvärr.

MEN därför bjuder jag på en liten "helgen-i-bilder"!

Fredag

Efter skolan hämtade jag upp Stina så åkte vi och kollade på lite second hand i Kungälv, någonting jag defenitivt ska börja göra mer. Hittade dessvärre inte så mycket mer än en vas.

Som jag nämnde förra veckan har jag blivit mer och mer sugen på att göra om mitt rum och denna resan har börjat! För och efterbilder ser ni ovan. Ikea besöket blev långt för mig & Stina men värt det, nu är sängen fixad och klar!

Vad tycker ni?

Sen kom vi hem till att pappa & hans kompis gjort trerätters till deras fruar så även jag & Stina fick smaka, superduper gott verkligen! Fisksoppa är någonting som är riktigt underskattat!!

Lördag

Liza <3 Annie <3

Lördag var det rajjrajj! Vi var hos Liza på ett litet förkrök där vi åt pizza och taggade till. Senare på kvällen åkte vi vidare till några killkompisar. Kvällen slutade med att jag sov hos Wilma, vilket såklart var supermysigt. Var mycket hos Wilma förra våren men har blivit dålig på att ta mig dit helt ärligt. Vi träffas ju en del ändå men så mysigt att vara hos henne och bara babbla på som bara hon & jag kan.

Söndag

Söndag blev det inga bilder men jag och Wilma åt lite sushi till lunch innan jag var körbar och kunde åka hem. Mådde som jag förtjänade hela dagen och tillbringade all min tid sovandes i soffan. På kvällen tog jag mig ändå upp och gick på en mysig lite hemma-dejt iallafall.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh älskar fisksoppa är ju något av det godaste som finns!!!!

nouw.com/louiseedling
celineryden
celineryden,
Ja, den var verkligen supergod!
nouw.com/celineryden
Ingajohansson
Ingajohansson,

Soppan ser så god ut

nouw.com/ingajohansson
celineryden
celineryden,
Ja, den blev så lyckad!
nouw.com/celineryden