Hemma & kalas

Innehåller affiliate-länkar

Hej hjärtisar!

Att jag är hemma, hemma i Sverige? Känns mer overkligt än vad det brukar kännas faktiskt. Kunde stannat ett tag till men på ett sätt är det väldigt skönt att komma hem också trots att jag har sååå mycket att packa upp och göra iordning innan jag ska dra igen. Efter en månad ska jag få sova i min egna säng igen, är sååå taggad. Men mest av allt har jag saknat min bror, blev så lycklig när jag fick träffa honom igen!

Vi hann iallafall inte att vara hemma länge innan vi skulle göra iordning oss för 70års kalas för min bonus mormor! Har verkligen börjat uppskatta att umgås med släkten mer än vad jag gjort tidigare och leka med småkusinerna är bland det härligaste stunderna! Kom precis hem från kalaset och ska nu ta hand om det gigantiska klädhögen som befinner sig i min säng..

Hann knäppa några bilder när vi kom hem innan solen försvann allt för mycket. Detta var dagens kalas-outfit! Klänningen köpte min kusin Sofie på marknaden vi var på i Italien (läs inlägget här) men jag fick den eftersom hon inte var helt nöjd med den, men det var jag! Erkänn sååå fin? Basic men ändå lite uppklädd, bra när kalaset äger rum i sommarens kvällssol! Till det tog jag en väska (här) & skor (här) från Nelly! Såklart sätter jag på lite guldsmycken på det, älskar hur smycken kan piffa upp en outfit!

kramis // Celine ❤

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer