Höstlisa

​(21:03)

Beskriv din höst med tre ord: myskläder, brasa, varmchoklad


Vad är det bästa/sämsta med hösten? -Det bästa är nog färgerna i naturen och känslan av höst. Det är någonting speciellt, man blir extra mysig och får sådan otrolig motivation till att vara ute i den friska luften! Det sämsta med hösten är nog att sommaren tar slut och man vet att den gråa vintern är påväg.


Hur höstmyser du? -Varmchoklad, myskläder, film & vännner. Är det godkänt förklarat?


Hur ser din höstoutfit ut? -Stickade tröjor, jeans och overknee stövlar!

Vad har du på TO DO-listan just nu? -Spara ihop till en vlogg-kamera så jag kan börja med yt innan vintern drar igång! Sätta igång med mitt nya rum också!


Bästa musiken för regniga dagar? -Oj, Håkan Hellström så klart! Men annars är det nog lugna, fina texter som inspirerar mig mest!

Vilka serier rekommenderar du att följa? -Jag själv har inte tid med att följa massor med serier så de ända serierna jag kollar på ä Gossip Girl och American Horor Story!


Vad är den höstigaste maträtten? -Jag vet inte vad den höstigaste maträtten är men drycken är ju själv klart varmchoklad!


Var hänger du helst under helgen? -Ishallen, med några härliga vänner eller vid ett mysigt café med någon underbar vän.


Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? -Jag ska ju till Stockholm om 1 vecka och kolla Justin Bieber. Sedan är det nog inget annat, lite tråkigt faktiskt.


Hur förbereder du dig för vintern? -Tränar super mycket (tävlingarna börja på vintern), samlar på mig mysiga outfits och ta vara på alla härliga färger hösten har att erbjuda!


Tagen lista från @SJUNDEJUNI

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar