Höstlista!

Beskriv din höst med tre ord: myskläder, brasa, varmchoklad


Vad är det bästa/sämsta med hösten? -Det bästa är nog färgerna i naturen och känslan av höst. Det är någonting speciellt, man blir extra mysig och får sådan otrolig motivation till att vara ute i den friska luften! Det sämsta med hösten nog att det är fruktansvärt kallt men vinterjackan är FÖR varm:/


Hur höstmyser du? -Varmchoklad, myskläder, film & vännner. Finns det något bättre?


Hur ser din höstoutfit ut? -Stickade tröjor! Haha, har inte så mycket mer att säga!


Vad har du på TO DO-listan just nu? -Spara ihop till en vlogg-kamera så jag kan börja med yt innan vintern drar igång! Sätta igång med mitt nya rum också!


Bästa musiken för regniga dagar? -Oj, Håkan Hellström så klart! Men annars är det nog lugna, fina texter som inspirerar mig mest!


Vilka serier rekommenderar du att följa? -Jag själv har inte haft tid med att följa massor med serier så de ända serierna jag kollat på är Gossip Girl och American Horor Story! Men vill verkligen börja kolla på någon riktigt bra, något tips?


Vad är den höstigaste maträtten? -Jag vet inte vad den höstigaste maträtten är men drycken är ju själv klart varmchoklad!


Var hänger du helst under helgen? -Ishallen med mitt underbara lag, med några härliga vänner eller vid ett mysigt café med någon underbar vän.


Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? -Nej, jag tror inte det. Lite tråkigt faktiskt:(


Hur förbereder du dig för vintern? -Tränar super mycket (tävlingarna börja på vintern), samlar på mig mysiga outfits och ta vara på alla härliga färger hösten har att erbjuda!


Tagen lista från: (http://nouw.com/sjundejuni)

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer