Jag är hemma!

Jag är tillbaka i Sverige! Efter en 3 veckors lång semester känns det riktigt skönt att vara tillbaka på hemmaplan! Tog flyget hem igår och landade runt 14 tiden. På kvällen kom mina vänner, Hanna & Louise hem hit då vi skulle fira Hannas födelsedag eftersom hon fyllt år när jag vart borta! Det var supermysigt verkligen och påminns ständigt om hur underbara vänner jag har. Efter de åkt hem somnade jag till en film.

Uppdateringen när jag vart borta har sugit, ber om ursäkt för det. Hade kollat innan att de skulle finnas tillgång till wi-fi och att de skulle vara bra men icke det, så mycket krångel... Ber om ursäkt för det! Men imorgon kommer det upp en video från en av dagarna!

Idag är det måndag och jag ska jobba, göra fransar och träna! Idag startar sista träningslägret för denna sommar. Lägret är i två veckor, mycket träning men det är roligt! Är så taggad på en ny säsong med ett nytt lag! Har bara så mycket ångest över vart sommaren tagit vägen, den försvann verkligen som en vante i vinden.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer