Jag är i paradiset 

Jag ska inte ljuga, resan hit var lång. Först 2h till Amsterdam och sen 11h ish till Costa Rica. Som tur är fick jag en härlig fönsterplats första flighten så jag kunde spana på soluppgången över molnen. Det är ju helt klart någonting speciellt med det. På den långa flighten hade jag också tur, hamnade bredvid två superhärliga svenska tjejer från Stockholm som åkte hit tillsammans med deras andra två kompisar. De skulle backpacka runt om i landet under flera månaders tid så vi bara satt och babbla, spelade spel och sov tills vi var framme. Kändes helt ärligt inte alls som jag åkte själv, hehe... När jag landa mötte en chaufför upp mig vid flygplatsen och vi tillsammans med andra som skulle till Lapoint (surflägret) åkte till ett hostel i San José.

Dagen efter var det ännu en chaufför som hämtade hos vid hostelet där vi transporterades ända till lägret. Först bil i ca 2h sen en färja på 1.5h och därefter bil igen på ca 1h. Man märker verkligen SÅDAN stor skillnad på San José som är en storstad och mer "landet". Både på människorna och vädret (kusten har normalt sätt bättre väder) men också vägarna, så fort vi satte oss i andra bilen blev det genast skumpiga vägar med hål och gropar. Inga asfalterade vägar här inte!

Sen dess har vi bara tagit tid till att lära känna varandra, lära oss Santa Teresa, äta AMAZING mat och framförallt, lära oss surfa!!! I skrivande stund har jag haft två lektioner och SHIT, det är såsåså roligt och känslan man får när man rider en våg är helt otroligt, kan verkligen inte beskrivas, någonting alla borde uppleva(!!).

November är sista månaden där det är regnperiod här i Costa Rica och idag fick vi tyvärr uppleva det. Det har regnat ish hela dagen, förutom 2h mitt på dagen. Min grupp hann ha sin lektion med andra gruppen fick gå när regnet hade lugnat sig något. Så istället för att städa stranden, gå i affärer etc har vi stannat under tak och spelat spel, haft yoga OCH abs-workout. Bara chillat med andra ord.

Många av er älskar nog solnedgångar lika mycket som mig, hihi. Så därför tänkte jag presentera min vardag nuförtiden. Detta får jag leva med, förstår ni hur mycket jag lever??? Jag är såsåså mållös när jag sitter på stranden och kollar ut över havet och ser detta. Kan inte förklara känslan på detta stället, jag älskar älskar älskar det och jag har bara varit här i tre dagar.

Hoppas ni har det underbart ni med, pura vida!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar