Jag är lika perfekt som en modell del 1

Det här är jag

​Bara för jag har finnar och plitor på ryggen är jag minst lika fin/snygg/vacker och perfekt som en pinnsmal modemodell! Jag kommer nog aldrig kunna vara en pinnsmal modemodell för jag älskar godis, att träna och få muskler! Även om du inte tycker min ryggen är fin eller om den är äcklig så skiter jag i det för enligt mig är det den finaste ryggen jag någonsin sätt. Jag är nöjd med min kopp och jag ska vara väldigt glad över att jag har en sådan fin rygg och även en som fungerar! Finnar och plitor är naturligt och vanligt, jag kanske inte skryter om dem och vill inte ha dem för evigt MEN jag skäms inte för det, det är jag liksom. Jag tycker vi ska sluta skämmas och börja bli stolta över våra kroppar istället. Jag har själv massor med kompisar som skäms över sina finnar mm men jag gör helt ärligt inte det. Jag skulle helst skippa dem men eftersom jag har det får jag leva med det. Till exempel vikt spelar ingen som helst roll i min åldern, så länge man mår bra och är frisk så kan man väga hur mycket som helst! Ett exempel på det som jag ej skäms över, tjejerna i min klass idag när vi simmande vägde vi oss och jag vägde mest, även om jag inte var lägst. Det är okej för mig för jag är nöjd med min kropp!


Så nu till er, snälla skäms INTE för era kroppar, dem är exakt lika fina som modemodellers! 

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Sofia
,
Förstår inte riktigt din jämförelse mellan en modell som är pinnsmal och att du råkar ha finnar på din rygg? Finnarna har ju ingenting med vikten att göra?
celineryden
celineryden,
Oftast är en modell pinnsmal och det är många som inte kan bli så smala. Sedan har inte modeller finnar och är oftast helt "felfria" om man säger så. Varför jag valde att skriva pinnsmal och inte bara modell var för att modeller oftast är väldigt smala och man ska förstå att det inte ska gå över styr. Väldigt svårt att förklara hur jag tänker och kan hålla med om att jag formulerade mig lite knasigt
nouw.com/celineryden