Jag har fortfarande inte fått ett ärligt förlåt

Jag är snart 16år gammal och jag har nästan aldrig vart i ett riktigt förhållande. Jag kan redan nu säga att det kommer komma värre break up men inte som det här, för detta var något väldigt speciellt. Kanske var detta förhållandet inte så äkta som vi då trodde det var men det är något som satt sina ärr.

Min kille gjorde slut med mig. That is it, jag var ledsen men det var verkligen inte det som gjorde mig ledsen eller arg. Rätt omgående blev denna killen tillsammans med en annan tjej, alla tyckte det var fel men jag orkade inte bry mig, faktiskt. Det var inte det som gjorde mig ledsen. Denna tjej som han blev tillsammans med hade ett stort tjejgäng (iallafall större än mig som bara hade killar runt mig) hon alltid umgicks med. När jag försökt gå vidare upplevde jag något extremt, som ingen ska uppleva.

Av någon anledning började dessa tjejer knuffa mig och fälla mig i korridorerna i skolan. Jag hade inte gjort dessa tjejer någonting och på internet var det mycket diskussioner och snack bakom min rygg. Jag blev uthängd och de kallade mig extrema saker som ingen människa ska bli kallad. Jag har aldrig vart en människa som tar åt mig av hat och har aldrig lagt energi på folk som tycker illa om mig. Men i detta fall när de började skriva till mig privat och när mina vänner började prata med mig om vad de höll på med tog det mycket energi från mig.

Jag har kanske haft tur med att jag alltid vart öppen och klickat bra med min mentor men jag gjorde det som kändes rätt i detta tillfälle. Jag gick till min mentor på skolan och prata med honom. Han ville kalla det mobbning men för mig handlade det aldrig om vad det var utan hur vi skulle lösa det. Detta hade pågått ett helt sommarlov och en bit in på terminen men så fort jag pratat med min mentor upphörde det. Iallafall allt som hände på skolan. På sociala medier som instagram & sociala medier pågick det fortfarande, ett tag efter det.

Jag fick några falska förlåt under gången men såg snabbt att de inte mena det utan fortsatte att skriva om mig. Idag har jag släpp detta men under denna period var jag nog inte arg på dem som gjorde saker utan dem som stod bredvid och kollade på. De som snackade skit och fällde mig visste inte bättre, de hade väll ingen som berättat vad som är rätt och fel i livet. Men dem som stod bredvid och kolla på.. Det är dem som jag är besviken på.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

wendelafalk
wendelafalk,
Jag älskar dig ❤️
nouw.com/wendelafalk
celineryden
celineryden,
Jag älskar dig med <3
nouw.com/celineryden