Jag ska bli scout

Hej, min huvudvärk har tyvärr inte gått över men har kämpat mig igenom dagen ändå! Försökt inbillat mig att jag inte har ont men ja, det har inte hjälpt så mycket. Jag har jobbat så otroligt mycket med bloggen idag och gud vad nöjd jag är! Jag lovar er att det kommer komma upp mycket roligt och nya saker här på bloggen! Jag har också börjat ett samarbete med en annan bloggare, men mer får jag inte säga;) Det kommer blir jätte trevligt iallafall!

Nu på kvällen satt jag och mamma i uterummet och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kom in på att hon tycker att jag inte kan överleva själv!? Jag skrattade och sedan skämtade om att jag skulle börja i scouterna och mamma svarade seriöst med att hon tycker det skulle vara nyttigt för mig. Men tyvärr så håller jag inte med henne och kommer aldrig gå med på det. Jag vet redan att jag kan överleva och därför behöver inte bevisa någonting!

Nu ska jag iallafall sova då jag är rätt trött och funderar på att göra ett nytt försök att springa i morgon bitti EFTER frukost! Senare på kvällen har jag träning med laget och vi ska öva till vårshow, roligt roligt!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Embla
Embla,
Hoppas nu verkligen att huvudvärken går över! Kram😊❤️
nouw.com/embla
celineryden
celineryden,
Tack! Det gjorde den också så nu är jag pigg och frisk igen! 😊
nouw.com/celineryden