Klädesbomb från NA-KD

Innehåller affiliate-länkar

Här kommer ett jääätte inlägg på jääätte många klädesplagg & accessoarer från NA-KD.com (länk) som ett litet förlåt för dålig uppdatering idag!

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!!

Tröjor: 

Min favvo är nog den blåa eller den vita, älskar ju stickat på hösten!

Byxor: 

Skulle nog klickat hem de rosa av dessa fyra!

Solglasögon:

Eftersom jag har ett par svarta väljer jag lätt leopardliknande solglasögonen! Passar inte så bra i pilotglasögon men de är sjukt snygga!

Väskor: 

Tycker om stora väskor, mest för att man får plats med mycket. Så i detta fallet blir det nog någon av de större modellerna!

"Huvudbonader":

Tycker basker är så förbannat snyggt, OM man passar i det. Det är de ända jag inte har av dessa huvudbonader så skulle nog chansat och klickat hem denna!

Armhand: 

Jag passar bäst i silver så den till höger skulle jag kört på. Men förhoppningsvis blir jag mer bekväm i guld snart eftersom jag tycker det är såå fint!

Örhängen: 

Eftersom marinblått och dessa var så förbannat snygga har jag ett sug på att beställa hem dessa! Men tycker sådana här stora örhängen är så så fina och vill ha allihop!

Halsband:

Tycker små tunna halsband är jätte fint! Är inne med flera små i olika längder, just nu och den längst till vänster faller mig mest i smaken!

Ringar: 

Tycker ringar verkligen gör slut touchen på hela outfiten! Av alla dessa gillar jag den hon i vitt bär men faller även för fler småringar som hon i svart!

Mobilskal: 

Ska beställa hem de skalet med bladen så det är helt klart favoriten, lite utskickade om man säger så. Men älskar även det längst till vänster! Kanske blir mitt nästa skal?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer