Kommande karantän-vecka

Eftersom jag varit utomlands bad min skola mig stanna hemma minst 3 dagar för att ta det säkra före det osäkra vilket jag helt förstår. Var ju bland olika människor från olika platser under hela långhelgen och jag kan mycket väl vara smittad av detta corona virus som alla pratar om nu:) Dessutom kom det ju besked idag att alla skolor bör stängas ner och såklart lyssnar min skola så jag kommer inte gå i skolan på ett tag, bara jag som får lite panik?

Måndag aka dag 1 i karantän: Igår skulle jag på ansiktsbehandling men tog sovmorgon istället eftersom jag kom hem söndag natt och helt ärligt struntade jag fullständigt i skolan och allt som behövdes göras. Så jag kollade tre filmer, ett serie avsnitt, sov och packade upp från resan!

Tisdag aka dag 2 i karantän: Idag ska jag däremot ta tag i mitt liv. Ska göra en ordentlig ToDo-list där allt mellan jobb, plugg och fix hemma ska avklaras. Vill kunna klappa mig ordentligt på axeln när jag går och lägger mig ikväll.

Onsdag aka 3 dagen i karantän: Här ska jag göra likadant som idag är planerna. Jag vill verkligen ta vara på "ledigheten" till att faktiskt komma ikapp det jag missar i skolan och samt det jag faktiskt missat när det kommer till bloggen. Känns som jag behöver steppa upp mitt game på många fronter!

Torsdag: Denna dagen blir det hemundervisningen som gäller om min skola får till det. Dessutom har jag körlektion inbokad! Hoppas hoppas hoppas att den inte bli inställd!

Fredag: Här skulle jag gått i skolan och sedan på utbildning MEN hemundervisning får det bli och utbildningen lär bli inställd också. Är på riktigt orolig att jag inte kommer kunna jobba på stena i sommar...

Lördag & Söndag: Här skulle en spanjor komma på utbyte men den resan blev inställd och likaså blev min utbildning med stena dag... Hatar detta jävla virus...

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar