Krabaten som gett mig energi denna veckan

Ja, jag kan nog inte förklara hur stolt jag är över mig själv, haha. Jag har haft så sjukt mycket i skolan denna veckan samtidigt som alla träningar vi har. Har aldrig vart den personen som behövt plugga i skolan och därför aldrig gjort det. Men nu när man börjat på gymnasiet och man helt plötsligt ligger efter när man vart borta en dag, när det är flera prov under samma vecka och när tempot trappats upp behöver jag plugga.

I måndags hade jag ångest, riktigt mycket. Det var längesedan jag hade så mycket ångest och jag blev orolig över hur nutids Celine skulle hantera det. Men jag gjorde det precis som jag blivit lärd av min psykolog, prata med någon. Jag & pappa tog en långt och nyttigt samtal på kvällen hur jag mådde och hur vi ska göra för att min ångest, panik och stress för denna vecka skulle minska.

2 dagar denna vecka åkte jag hem till min mosters familj inne i stan emellan skolan & träningen för att koppla av, umgås med dem och tänka på något annat. OCH SHIT vad det har hjälp mig ta igenom denna veckan och även presterat både i skolan och på träning. Att umgås med min kusin som bara är 1.5 år och bara vara utan att behöva tänka på någonting annat har gjort att jag fått ny energi och ork. Att se honom le och må bra, det ger mig så mycket energi och glädje inom mig som jag aldrig skulle känt en vecka som denna utan honom.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer