Långt och tråkigt inlägg

Hejsan! Längesedan nu och mycket har hänt. Hemma hos Alvin i söndags var mer än lyckat! Annie och Gabriella kom också förbi på kvällen och även Hannes men han sov över också! Dagen efter gick jag och Louise till McDonalds och tog en frukost där! Där efter gick jag till Grinvalds och var där hela dagen trots Hanna inte var hemma. Kvällen avslutades med en familjemiddag i uterummet!

Igår vaknade jag rätt tidigt för jag, mamma och Hannas familj åkte till Skandinavium för att kolla på när Hanna dansa inför Partillecup invigningen! "Familjemedlemmar" som vi var då fick komma på genrepet då alla biljetter var slut till kvällen! Efter uppträdandet som var super bra åkte jag och mamma till min morbror och fira honom, då han fyllde 41år! På kvällen åkte jag hem till Julia och vi bara myste med kladdkaka och massor med prat om allt mellan himmel och jord, behövdes!

Idag har jag verkligen sovit ut och har precis tagit tag i dagen. Det är super fint väder så ska byta om till bikini och lägga mig lite i solen innan jag drar igång med alla måsten... Har så mycket att göra idag som verkligen måste göras idag för imorgon är det försent... Jaja, en solig onsdag och jag är mer än glad. (dock äcklig och sliten så behöver ta en dusch)

Förlåt för långt inlägg, puss puss!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer