Last summer

Känns så sjukt att det var ett år sedan detta hände, känns som det var igår. Men min sommar förra året var extremt härlig. Bilderna ovan är från min 3 veckors långa semester (motsvarande den jag är på nu) med päronen och min bästavän Matildas familj. Det var nog en av höjdpunkterna på det året, men de två läger jag var på med laget var även oslagbart samt Ed Sheeran konserten med Hanna. Kom och tänka på det idag, jag har inte haft ett enda sommarlov i mitt liv som varit dåligt. Alltid har det hänt någonting roligt som lagt sig som ett fint minne för mig.

IDAG: Idag har jag enbart varit sjukare än igår tyvärr. Vaknade upp med ont i halsen men efter att mamma trollat fram värktabletter kunde jag börja min dag. Jag & pappa bokade VÄRLDENS roligaste sak som sker imorgon, hihi och sen har jag & mamma legat vid stranden resten av dagen. Supertrevligt och jättehärligt.
Vad tycker ni förresten om nya designen på bloggen? Jag tror faktiskt jag är nöjd med den. Men vem vet, kanske gör lite småändringar i efterhand hehe.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer