MammaDotter-dag!

I torsdags beslutade sig jag och mammsen för en lite mammadotter-dag eftersom det var otroligt längesen! Jag tycker det är viktigt med sådana här dagar där man får vara ensamma, unna sig själva och bara vara med varandra.

Vi började att åka förbi min skola för att hämta hem min studentmössa(!!!) vilket jag blev väldigt glad av. Är hyfsad nöjd med mössan men den är en aning för liten, men tänker att det är bättre det än för stor, right?

På första bilden ser ni när vi är påväg till min bror och hans sambo (!!), hur sjukt? De har nämligen flyttat precis och jag har inte varit där ännu. De bor vid linne i en fin etta där, superfräsch och nära till ALLT! Andra bilden är när jag och mamma kommit in på NK efter fikat hos brorsan och jag hitta en jättefin potentiell studentklänning, däremot lite för stor...Så fick tyvärr hänga tillbaka den.

Därefter blev både jag och mamma helt såld på denna väskan och var SÅ nära på att ta hem den. Däremot var vi en aning klokare och valde att tänka på saken, det är trots allt några tusenlappar. Hittade också ett SUPERfint armband från Celine som jag älskar, förhoppningsvis ligger det i en studentpaket i sommar!!

Sen satte vi oss vid kungsport och tog varsitt glas vin, jag rosé och mammsen vitt. Supermysigt och vi både älskar att sitta och kolla på folk så det var perfekt.

Vi avslutade dagen med middag på Amoshi, SUPERgott och inte farligt dyrt. Sushi börjar helt ärligt bli min favvis, börjat få sjuka cravings efter detta! Är det sant att det är beroendeframkallande???

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer