Många härliga dagar

Innehåller affiliate-länkar

Sommaren närmar sig med stora steg och så gör även studenten. Tiden springer verkligen iväg och jag ser verkligen framemot dessa kommande veckor. Massa studentmottagningar och partaj, hur härligt. Sista mottagningen blir min och innan det ska jag hinna med att gå på bal också. Sa det till en kollega idag, vädret och kommande planer gör en helt nykär, nykär i livet. Det pirrar verkligen i hela kroppen. Har haft en heldel i skolan och annat som lockat mer än bloggen tyvärr men ska försöka uppdatera er lite snabbt!!

Jag och tjejerna har haft pluggdag för att nöta av det sista inlämningarna i skolan. Så sjukt att man lämnat in sista inlämningen i gymnasiet NÅGONSIN och har enbart två prov och GA kvar. Vi fick denna dag möta Livs lilla valpis som enbart är 9 veckor på bilden, iihh såååå söt!!

Dessutom har jag tillsammans med tjejerna avvecklat vårt UF-företag, känslosamt på många sätt. Så mycket tid man lagt på det där företaget, men shit vad roligt man haft. Det är ju verkligen det som gjort att man överlevt 1.5år på distans. För att få ett fint avslut med företaget gick vi ut och åt på Tavolo. Jag ska vara ärlig, supergod mat men gillar inte konceptet med att alla inte börjar äta samtidigt utan maten kommer eftersom...

Sen fyllde Elin år i fredags så jag och hon åkte till Stenungsund för lite spa!! Hur härligt med lite lyx??? Det var ju dessutom SÅ fint väder så vi satt in princip ute i poolerna hela tiden.

Träffade Hilda & Wilma på en sen brunch igår på Brunchoteket för att snacka ikapp och peppa upp inför studenten!!!

OCH idag är det morsdag så efter jobbet åkte jag och familjen till mormor och bonus morfar för att fira denna viktiga dag. Jag och min bror köpte Mateus tallrikar till vår mamma som present (klick!!), vilket hon blev superglad över. Det bjöds, som ni ser, på supergod tre rätters och som vanligt, härligt sällskap.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer