Mardrömmar

Alla har vi mardrömmar, vissa mindre än andra och vissa kommer inte ihåg drömmarna. Jag är en sådan person som har perioder med mardrömmar och de perioderna är långa & kommer tätt inpå varandra. Jag kommer även ihåg alla drömmar jag drömt och det är även därför jag inte tycker om att drömma mardrömmar just.

När jag var liten var jag inte den tjejen som vaknade av att jag grät, skrek efter mamma, berättade drömmen & vågade inte somna om. Jag vaknade, gick igenom hela mitt mörkklädda hus ensam, lade mig i mina föräldrars sängar, somna om och ville aldrig prata om drömmen. Kunde hända ibland att jag berättade på morgonen dagen efter men mycket sällan.

Men jag har alltid ställt frågan till mig själv, vad är en mardröm?

Jag vet att det ordentliga svaret finns men jag vill inte veta det, känns som jag vill bygga upp ett eget svar på den frågan, för det känns så mycket lättare att ta sig ann mardrömmarna.

Jag har drömt de värsta grejerna, när mina nära har dött framför ögonen på mig, när jag känt smärta, träffat folk som redan är döda & en massor med mer saker! Jag tror att jag drömt de värsta mardrömmarna du kan drömma och nästan varje gång tror jag att det är verklighet. Jag har vaknat upp, trott det jag drömt om varit sanning och därför inte lämnat mitt rum för jag trott mina föräldrar velat göra mig illa. Så hemskt har det faktiskt varit.

Det var en morgon där jag trodde min brors kompis som är hos oss hela tiden hade förstört vår familj typ, jag trodde på det så mycket att jag var tvungen att skriva ner allting på mobil när jag sedan vaknade. Insåg efter en väldigt massa oklara delar i texten att det jag skrev var en dröm. Jag har inte visat texten för någon och det har varit lite jobbigt faktiskt att hantera den mardrömmen...

Vad har ni för upplevelser ni varit med om? Vad gör ni om ni drömmer mardrömmar?

Vill ni att jag ska berätta om den mardrömmen jag skrev ner på morgonen?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer