Milisen är mitt break

Hej goingar! Har er vecka börjat bra?
Min vecka har börjat kämpig, helt ärligt, jag har insett att jag tar för mycket vatten över huvudet i vissa saker i vardagen & inser knappt att jag inte klarar det. Det var nog ett ”wake up call” när man enbart fick E på matteprovet (har lätt för matte i vanliga fall) & att pappa sedan tar ett snack om att jag inte kan göra allt hela tiden om jag vill göra det helhjärtat, vilket jag vill. Så jag måste verkligen börja inse fakta, allt kan inte komma som första prioritering... Så några tårar fälldes igårkväll om jag får vara ärlig.
Men idag vaknade jag upp med en bättre & annan inställning till detta dilemma! Att jag enbart är 17år & har tid att göra allt jag vill helhjärtat, men kanske inte på samma gång. Denna inställning gjorde ärligt talat att det gick bra på mitt svenska-grammatik-prov idag & även att jag är peppad till att prioritera mer skola & jobb, enbart.
Men ibland behöver jag lite break, break från verkligheten & det vet jag att jag inte är ensam att känna. Man måste hitta själv hur det break:et ska se ut & en sak för mig är att gå en långpromenad med Milo. Då tänker jag enbart på honom & mig vilket är ett perfekt break i min vardag. Så lycklig över att familjen Grinvald har skaffat honom, hihi.
Hur ser ditt perfekta break ut?
PoK

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Ida,
Men så mysigt med promenad med hunden, hade drömt om att få göra det varje dag haha! :')
idanilssonphoto.se
celineryden
celineryden,
Jag med! Det är inte min hund utan en hund jag ofta passar med absolut, drömmigt att även kunna gå ut med den! <3
nouw.com/celineryden