Min corona-julafton

Hej & god jul och god fortsättning på er! Hur har er jul varit? Så sent som på julafton kände jag att det var jul på riktigt.. Så hemskt att jag inte känt någon julkänsla överhuvudtaget innan men antar att det är på grund av pandemin.

Min julafton firades hemma med familj plus morfar & bonusmormor. Tråkigt att inte kunna vara hela släkten som vanligt men alla måste ta sitt ansvar och hålla restriktionerna så att denna pandemin kan gå över. Trots allt blev julafton väldigt lyckad och jag var extremt nöjd med hela dagen. Kändes väldigt bra att bara få fokusera på och prata med morfar & bonus mormor för en gång skull, annars brukar det vara så mycket annat liv med småkusiner som fokuset lätt läggs på. Missförstå mig inte, jag älskar att vara hela tjocka släkten men i dessa tider uppskattar man varje individ mer än tidigare.

Normalt sätt skulle vi varit påväg till pappas släkt i Småland nu men även där fick planen läggas om och det blir enbart mamma & pappa som åker ner dit, men imorgon istället. Tror jag aldrig varit hemma den 25 tidigare, känns konstigt att inte tillbringa dagarna efter julafton i Småland utan hemma. Men vi får bara acceptera det också.

Ringde faktiskt min farmor idag, någonting som hör till ovanligheterna, men behövde tacka för min julklapp, höra hur det var med henne och hälsa henne en god fortsättning, speciellt när jag inte får träffa henne mer i år. Blev varm i hjärtat av att höra hennes röst och bestämde mig att jag borde höra av mig mer, jag vet ju att både hon och jag mår bra av det.

Tror denna pandemi har gjort att jag börjat ta tillvara på saker, inte ta något eller någon föregivet och faktiskt börja uppskatta mer.

Min älskade bror <3

Hemmagjorda rocky-roads, recept hittar ni här - klick!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar