Min egna långhelg!

Torsdag

I torsdags tog min bästavän @hannagrinvald studenten och såklart firade jag henne hela dag, kvällen och natten! Blir alltid så stolt och tårögd varje gång hon gör någonting duktigt eller lyckats med något, aldrig känt sådan medlycka (kan man kalla det så??) för en annan vän innan, gråter ju nästan hela tiden när Hanna står i centrum. Så tacksam för henne!

Fredag

(båda födda 6 April 2002 & likadana frisyrer, därav tvillingar)

Efter en samhälls redovisning på morgonen och lite jobb med bloggen kom @malouvonbraun hem till mig och vi fixade oss inför lite partaj fredagen till ära! Innan det åkte vi hem till Issan där hon & Elin fixade tacos. Så det blev middag för fyra i Kungälv innan vi drog till Tjuvkil på en fetfest vid solnedgången, huuuur härligt!?

(Drack inte alls mycket denna kväll då jag var bakis från torsdagen och skulle festa på lördagen, men hallå! jag gillar det? Hade hur roligt som helst och man var pigg dagen efter!!)

Lördag

JÄÄÄÄÄÄTTEPINSAMT! Men har absolut inga bilder från Elins 18årsfest som jag drog till efter jobbet, bra bloggare jag är, eller hur??? Antar att livet och det roliga kom emellan, hade verkligen superroligt och tror Elin tyckte det var en lyckad kväll! Kom inte hem förens vid 4.30...

Söndag

Helgen avslutades med morsdag och ett besök till närmsta sjö. Eftersom viruset är kvar var det utemiddag och fika vi bjöd på hemma då mormor & bonus morfar svängde förbi. Jag & brorsan fick även våra födelsedagspresenter från dem och vi firade både mamma & mormor med tårta! Sen blev det för varmt så jag, brorsan & några kompisar åkte till närmsta sjö och tog ett dop, första för i år för min del!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Hannagrinvald
Hannagrinvald,
Älskar dig något enormt! Tack för allt <3
nouw.com/hannagrinvald
celineryden
celineryden,
Älskar dig med <3
nouw.com/celineryden
Ida,
Låter som en riktigt härlig långhelg!! Så fina och härliga bilder också😍
idanilssonphoto.se/
celineryden
celineryden,
Det var det verkligen! Tack finis<3
nouw.com/celineryden