Min födelsedag

Innehåller affiliate-länkar

Hej gänget! I tisdags fyllde lilla jag 19år, känns så konstigt på ett sätt. Jag känner mig inte så gammal men om jag blickar tillbaka när jag gick i mellanstadiet tyckte jag att 19åringar var vuxna, otäckt om man funderar för mycket på det.

I vilket fall var jag hemma hela dagen eftersom både jag och pappa hade symtom för covid-19 och väntade på provsvar. Tackar gudarna för svaret i efterhand visade sig negativt. Trots att jag var fast i mitt egna hem var min födelsedag ändå bra, jag tillbringa mycket tid med pappa och mamma och åt väldigt god mat hela dagen.

På morgonen blev det enligt tradition, frukost och skönsång i sängen och paketöppning. Till lunch åt jag sushi och till middag blev det grillat! Under dagen fick jag också hem ett blombud från Krigge och Sonja eftersom de inte kunde hälsa på, hur fint var inte blommorna förresten? SÅ nöjd! Älskar att få blommor. Kvällen avslutade jag med mig själv, en god bok, ett glas rosé och ett varmt härligt bad. Passade på att lägga i hårinpackning i håret (HÄR!) och applicera lite ansiktsmask på mitt ansikte (HÄR!). Älskade att avsluta dagen på detta vis, efteråt gick jag och la mig i en nybäddad säng!

En annorlunda födelsedag men i år kände jag att det var lika bra.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Vickan93
Vickan93,

Grattis i efterskott 🎂🍰

nouw.com/vickan93
celineryden
celineryden,
Tack härliga du! 😊
nouw.com/celineryden