Min helg

31 MAJ

Min underbara vän Elin har fyllt 17, så i fredags var det lite firande för henne. Vi började med grillat hemma hos Elin, supermysigt och gott! Efter det blev vi körda till Liseberg och vi kollade på när Mares uppträdde och shit, de var såååå bra och det var sådant tryck från publiken också. Älskar ju deras låtar så är ju inte förvånad men det var iallafall riktigt roligt! Efter det åkte jag bara hem för att vila upp mig inför lördagen!

1 JUNI

Sen kom den dagen jag väntat på, så länge. Jag har varit stressad, nervös, taggad och obeskrivligt ledsen över att planera denna fest. Som ni vet ska min bästavän åka till Kanada i 1år och enligt mig var det självklart att fixa en avskedsfest för henne. Så jag bjöd in hennes närmsta vänner, fixade midsommartema och allting i hemlighet för att Matilda skulle bli så glad som möjligt. För denna tjej betyder verkligen allt för mig. Men allting blev så himla lyckat och vi hade det så roligt. Sen verkade det som Matilda uppskattade det och det betyder allt för mig! Men helt ärligt, vad kan gå fel med detta gäng!?

2 JUNI

Och idag har jag enbart jobbat, extremt lugnt och härligt arbetspass idag. Haft en sådan underbar helg och har verkligen insett hur mina vänner påverkar mig, jag blir verkligen sååååå lycklig av att vara med dem. Jag älskar verkligen alla mina vänner så extremt mycket och är sååå tacksam för varenda en! Ibland känns det inte som man förtjänar så bra vänner.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer