Min helg

Fredag började med skolan. Där blev jag avvisad från en lektion för första gången i mitt liv. Det berodde på att jag svarade i min mobil när det ringde. Men det var vört det, för det var Clara, Hanna & Louise som ringde och sa att vi skulle på Håkan i sommar!!! Men såklart är det aldrig okej att bli utslängd från en lektion, så don´t do it! Efter den skoldagen bakade jag kladdkaka och åt lite mat. Strax därefter åkte jag, Ludvig, Oskar & Noah in till gbg och åt McDonald´s på en parkbänk vid brunnsparken. När vi ätit upp satte vi oss på en spårvagn till Scandinavium! Där var vi hela kvällen och nöjt av allt Håkan Hellström hade att erbjuda. Lätt en av mina bästa dagar i mitt liv! Livet kunde inte äga mer än vad det gjorde!

Lördag bestod av gott och blandat. Den började med 3h träning, stress hemma hos Wilma i laget & sedan uppvisning i Åby, vilket gick super bra om jag får säga det själv! Efter uppvisningen åkte jag direkt till Hanna, vi planerade kvällens planer med Clara & sedan bokade biobiljetter. Därefter kom Louise och strax därpå kom Clara och hämta oss. Vi åkte till stan och satte på Louise ögonbindel & hörlurar. Vi ledde henne till Max, betalade hennes mat och lade hennes present på brickan. Därefter fick hon ta av det och vi satt där och pratade i 2h. Efter det besöket gick vi till nattbion, mötte upp Wesslan och kollade på filmen. Kvällen/natten avslutades med att jag somna i Hannas härliga drömsäng.

Söndag startade med 3.5h ispass på morgonen för att komma igång med dagen! Efter den träningen gick jag hem till Matilda i laget och där kolla vi på film, åt och sedan sov jag resten av tiden. Hade ju inte sovit så mycket på natten, hahah. Sedan var det bara att bege sig till ishallen igen och träna ytterligare 3h.

Och där var min helg slut!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer