Min psykiska ohälsa är problemet

Nu sitter jag här framför dator och skriver igen. Jag har saknat det, som fan. Det var över en månad sen jag skrev sist och jag önskar det inte skulle vara så. Jag tänker inte sitta hör och låtsas som allting är okej och att jag lever ett helt vanligt liv utan blogg. Men sanningen är att jag ska sluta skämmas för det nu. Varför ska jag ljuga att jag går till tandläkarn varje vecka?

Ni kanske tror jag vill ha uppmärksamhet för detta inlägget och det är exakt det jag vill. Jag vill att alla uppmärksammar det jag skriver nu, i detta inlägget.

Jag har toppen betyg, jag tränar 6gr i veckan, har en fantastisk familj & släkt, underbara vänner, fin personlighet och drömkropp enligt många. Jag, Celine Rydén har ett liv som många andra. Allt stämmer, inget är fel. Jag ler varje dag, kännetecknas med ett konstigt men härligt skratt och är alltid påväg någonstans.

Men bakom allt detta är jag även hon som gråter sig till sömns, vill ta livet av sig, ångestfylld & trött på allt. Jag har haft självskadebeteende och kämpar med att inte falla tillbaka till dem vanorna. Tyck inte synd om mig, men blunda inte för det jag skriver.

Trots att jag har det perfekta livet enligt många och även har en helt underbar personlighet som jag vet många vill eftersträva så är jag inte perfekt. Ingen är det. Det här är anledningen till varför jag inte bloggat.

Jag vet inte exakt hur länge jag gått till psykologen men det är ett tag nu och jag har börjat ta tag i mina problem. Tro inte att jag går inte till tandläkarn en gång i veckan, jag går till psykologen. Jag pratar om mina problem, jag försöker och kämpar varje dag om att en dag må bra.

Av allt jag gör i mitt liv skapar jag krav på mig, höga krav jag inte kan nå upp till. Ett krav har varit bloggen, jag sätter krav på att jag ska publicera bästa inläggen, uppdatera ofta SAMTIDIGT som jag ska få A i alla ämnen, träna 6gr i veckan, vara en bra vän, träffa familj, vara en bra människa och kampen mot min ohälsa håller på samtidigt.

Mina föräldrar har ungefär på ett sätt sagt att jag inte får blogga, för då minskar jag kraven litegrann. Det stämmer men jag slutar även med någonting som kan vara min framtid, som gör mig glad och motiverad till allt annat jag gör i mitt liv.

Jag har inte bestämt mig hur jag ska göra med bloggen, alls. Men jag vill bara uppmärksamma att alla som verkar ha ett bra liv kan kämpa med otroligt jobbiga saker. Allt syns inte på utsidan. Så skämta inte om självskadebeteende/självmord för personen bredvid kanske sitter med en hemlighet.


//Celine❤

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Du är så stark !!! Världsbäst
celineryden
celineryden,