Min sommar 2019

NU mina vänner ska ni få ett saftigt inlägg, hihi inspiration har jag såklart fått från @mayaparnevik som för övrigt är min favorit bloggare just nu, bra uppdatering och super inlägg. Så läs hennes blogg om ni inte redan gör det!

Här får ni iallafall en kort sammanfattning av min UNDERBARA sommar som tyvärr lidit mot sitt slut...

"Midsommar" 

Sommaren började verkligen på BÄSTA sätt då jag styrde upp en Midsommarfest för tjejerna i konståkningen. Då vår bästavän Matilda skulle flytta till Kanada och missa svenska midsommaren och asså, denna fest, KLOCKREN. Allt allt allt var perfekt och shit, är sååå stolt över mig själv att jag lyckades få den så extremt bra fixad och alla gästerna var supernöjda vilket är det viktigaste ju!

Studenter 

Och såklart hade man vänner som tog studenter i år och jag missade SÅ många men lyckades iallafall vara med på Matildas & Maddes och det är jag suuper glad över. Kan verkligen inte vänta tills det är min tur, dock 2 hela år kvar... kämpa kämpa kämpa!

Hemmafester 

Vad är egentligen sommarn utan alla dessa hemmafester?? Att kunna åka hem utan tröja mitt i natten och inte frysa och dansa till solnedgången, myyyys, saknar redan allt som har med hemmafester & sommarlov att göra!

Gardasjön

Bestämde mig för att dela upp min Italien resa eftersom alla tre ställen var helt olika resor för mig och oj, gardasjön var sååå roligt då jag & pappa gjorde canyoning vilket jag kanske inte berättat om? MEN DET VAR SÅÅÅÅ ROLIGT, det måste ni göra någon gång i livet!

Toscana

När vi kom till Toscana hade vi ju hämtat upp Malou påvägen vid flygplatsen så hela resan blev ju genast bättre när hon anlände hihi. Men så många fina städer, byar och vägar man besökte. En riktig historisk resa haha, massa gammal historia varje dag man fick lära sig vilket var extremt roligt och intressant!

Rimini

Dock var det extremt skönt att äntligen komma till en mer sol & bad semester och enbart spela tennis & ligga vid stranden.

Släktkalas

Denna sommaren har det även varit en del släktkalas och dagar vi umgåtts med släkten och jag har älskat det. Har nämnt det tidigare här på bloggen men jag har verkligen börjat uppskatta tid med släkten mer och älskar att umgås med den, hihi! Hoppas verkligen det håller i sig nu till hösten.

Kroatien

Sen mina vänner, denna resa SHIT, älskade allt med den. Är lite nervös att åka på resor med kompisar i framtiden för det är SÅ svårt att toppa denna resan. Hade så himla roligt och njöt verkligen varenda sekund. Vi åt alldeles för dyr sushi, hyrde båt, vandrade i bergen och kom hem 6 varje morgon efter en utekväll som precis slagit natten därpå.

Noomi kom till världen!

Någonting jag bara inte kan lämna onämnt är ju min nya kusin Noomi!!! Jag bara vet att hon kommer rocka världen precis som mina andra yngre kusiner, är så himla taggad på att se henne växa upp!

Milo

Nu tycker säkert några av er att jag är jättetöntig men jag älskar hundar och det vet ni. Så att avsluta min sista vecka på sommarlovet med Milo hemma kändes bara som ett perfekt avslut.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer