Min start på lovet

Jag har lov!! Huuuur härligt låter det inte!? Började lovet med en mysdag med Mikael sen på lördagen var det AW på kvällen efter att jag jobbat en heldag och shit va roligt det var! Vi tävlade i latte art, blind latte etc. och mitt lag vann!! Äääälskar verkligen mina kollegor, har så sjukt roligt på jobbet! Är inte det bästa känslan ändå??

På söndagen jobbade jag till 18.30 och efter det åkte jag hem till Issan för att fixa mig. Senare mötte vi upp Emma, Hanna, Lilly & @malouvonbraun i stan och vi drog till luckan. Förväntade mig att alla som inte är i valdi skulle vara där men blev ändå chockad över hur många kompisar som var där ändå, haha. Skitroligt var det iallafall och jag ville (som vanligt) att kvällen aldrig skulle ta slut. Somnade inte förens vid 7 hemma hos Mallis.

Igår var det en riktig bakisdag, men en perfekt sådan. Åkte hem från Malou och hämtade upp mitt kvarglömda kort på jobbet på vägen hem. Låg sedan och halvsov i sängen innan jag tog tag i mitt liv och svira om till en outfit och nytt smink. Mötte upp Elin inne i stan och vi satte oss på La Gondola vid Kungsportsplatsen och bara snacka skit, alltid lika bra personal och mat på La Gondola! Vid 20.30 började vår bio där vi kollade på Bad Boys och SHIT VA GRYM! Rekommenderar starkt

KYSS!!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar