Min vecka

Monday

I måndags fyllde min mamma år så mormor & bonus morfar kom hem hit och åt middag, super mysigt! Pappa köpte även väldet fina blommor till mamma, super fina och dem påminde mig väldigt mycket om att hösten är påväg!!

Tueday

Tisdagen bestod enbart av skola med min fina vän & sedan träning på kvällen!

Wednesday

I onsdags extra träna jag I kungsbacka med några tjejer i laget!

Thursday

Igår bestod min dag av en produktiv och rolig träning. Nu börjar vi verkligen närma oss tävlingarna! Är verkligen jätte taggad på att visa upp våra fantastiska program!

Friday

Idag är det fredag och idag var jag ledig från träning! Min sista lektion var dock idrott där vi gjorde intervallpass, vilket var superjobbigt men kändes efter är ju oslagbar. Efter skolan mötte jag upp min fantastiska vän, Madeleine som jag känt väldigt länge. Som ni ser åt vi sushi som jag för övrigt har som mål att lära mig att äta under detta år. Väldigt speciell smak men så hemskt var det inte! Det var iallafall extremt behövligt att träffa Madde. Hon är bland mina äldsta vänner och älskar henne över hela mitt hjärta, hade verkligen saknat henne. Det var hon som sade till mig att starta blogg & hjälpte även mig att starta den!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer