Mina mål 2020

Nu har det gått en bit in i det nya året och jag tänkte att jag såklart skulle dela med mig av några av mina mål detta året. Jag tycker nyårslöften inte alls är samma som nyårsmål och jag blir verkligen peppad till att utveckla som människa när jag jobbar med mål! Så här har ni dem, vissa superenkla att klara av men vissa som även är lite att bita i!

Kunna sitta ordentligt - Vissa av er vet om att jag aldrig kan sitta rakt upp & ner på en stol utan behöver ha fötterna på en annan stol eller liknande. Denna vana ska jag verkligen försöka bli av med!

Sluta svära - Har sagt det tidigare men det är så oförskämt, pinsamt och osexigt enligt mig att svära. Ska verkligen försöka jobba på detta mål!

Bli självsäker - Ett väldigt tufft mål. Absolut, jag är självsäker i väldigt många saker men det finns delar och situationer jag behöver jobba mer med mig själv i. Ett viktigt mål för mig 2020 eftersom det kommer vara nyckeln till ett hälsosamt år!

Köpa ny dator- Har haft min nuvarande dator i 8år och det märks att den ibland inte hittar med så fort jag vill. Så den ska ersättas med en ny så att denna dator kan bli en resedator eftersom denna enbart är 13tum (super liten och smidig).

Ta körkort- Blir ju 18 i år, hur sjukt? Men i vilket fall så är det bara ett måste att klara körkortet. Kommer blir en sådan otrolig frihet sen när det väl finns där!

Göra lashlift- Har velat prova detta ett tag men aldrig tagit tag i det och satte det därför som ett mål för då vet jag att det kommer bli av, hihi!

Sockerfrimånad- Håller ju på med detta nu! Tycker verkligen detta är så coolt av mig. Har sådant sjukt sockerberoende och att jag själv faktiskt tar tag i det och utsätter mig för detta är riktigt starkt av mig om jag får säga det själv.

Vegetarian en månad- Denna är jag såååå nervös för och känns som det är ett mål jag inte kommer klara av, hahaha snacka om självförtroende... Men jag älskar ju kött, äter ju det hela tiden så detta kommer verkligen ta emot!

Fördela min tid rätt- Märkte det i slutet på 2019 att jag inte riktigt dela upp min tid rätt, speciellt efter jag slutade i konståkningen. Jag tror jag skulle hunnit med ännu mer roliga saker om jag började fokusera på att enbart göra det som tar mig någonstans i livet.

Lägga fokus på personer som förtjänar det- Finns inte så mycket att säga. Detta år kommer jag umgås med folk som ger mig positiv energi och som jag känner att de genuint vill vara med mig. Jag vill få energi av mina vänner och förra året la jag en del tid på vissa jag nu kommer välja bort för att faktiskt vara med dem jag genuint älskar.

Dricka mer vatten- Ett mål som nog kommer påverkar min hälsa på många sätt. Alla forskningar säger ju att de flesta lever med lite vätskebrist och det påverkar oss negativt och jag tror det är ett problem vi alla enkelt kan lösa med en liten vattenflaska!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

malouvonbraun
malouvonbraun,
celineryden
celineryden,