Mina nyårsmål 2022!

I år tänkte jag dela med mig av mina nyårsmål, som alla andra tidigare år. Däremot är det inte lika många i år vilket känns annorlunda men också skönt. Aldrig känt mig stressad över mina nyårsmål men tror jag landat lite i att det räcker med att ha få för att utvecklas!

Åka till Afrika

En resa jag länge velat göra som jag hoppas jag kan göra i slutet på detta året. Sammanlagt vill jag vara borta i fyra månader, hihi!

Läsa ut 5st böcker

Förra året hade jag "läsa mer" som mål men detta året vill jag ha ett mer tydligt mål när det kommer till läsningen. Tycker det är nyttigt och viktigt att läsa mycket.

Vit månad

Jag är en partypingla i perioder, det går verkligen upp och ner. Men har nog aldrig varit en stordrickare men det skulle varit roligt att testa på att hålla sig borta från verkligen all alkohol i en månad!

Bli mer insatt i fonder & aktier

Jag fick många fonder när jag fyllde 18 som jag bara låtit ligga och växa, ibland har jag köpt eller sålt några, men det har varit när pappa eller brorsan sagt till mig och in princip gjort det åt mig. I år vill jag veta exakt vad jag egentligen gör när jag håller på med mina fonder och aktier!

Sluta svära

Som sagt, ett mål som kommer få följa med mig ett tag...

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar