MITT 2020

Januari

Året startade inte alls bra för min del, en privat sak jag valde då att inte dela med mig av på bloggen. Det var ett stort bråk, det största bråket jag någonsin haft med en person och det var både fysiskt och psykisk jobbigt att gå igenom de veckor bråket höll på. Jag kunde inte tänka klart och det ända jag pratade om var hur jag skulle lösa det mellan mig och min vän.

Tillslut löste allting sig, vi fick pratat och vi kom ut från det bråket med en helt ny vänskap, en mer hälsosam vänskap som vi båda är extremt tacksamma över. Så trots att starten på året var tuff kan jag inte mer än att vara tacksam över att det bråk uppstod.

I slutet av januari satte jag igång att leva mitt liv igen, träning och fest var ungefär det jag livnärde mig på... haha

Februari

Februari började så som januari slutade, fest. Vi gick ut nästintill varje helg och levde livet som minderåriga på klubben. Antar att man fick en lite adrenalinklick av att komma in trots att man inte fick. Men trots att det är dumt av oss är jag evigt tacksam att vi gjorde det, för när jag väl blev 18år stängde ju allt det roliga ner. Vi var inte där för alkoholen, vi var där för stämningen och för dansen.

Sen kom den dagen jag red för första gången i "vuxenålder" och ramlade därmed också av, yeeey! Tävlingsmänniskan inom mig övertala mig att gallopera ifatt en erfaren ryttare utan att egentligen ha kontroll...

Medans jag sprang på tävlingar för att heja på kompisar hittade jag någonstans lite vilja till att börja åka skridskor, men enbart för skojskull igen.

Mars

Sedan inleddes mars med mysiga fik och häng med kompisar. Här skulle jag säga att min vänskap med Stina växtes och jag börja inse hur underbar vän hon faktiskt är.

Vi får heller inte glömma årets sista utomlandsresa till England! Jag, Wilma & @hannagrinvald åkte dit för att både överraska vår vän, Matilda men också heja på henne och vårt gamla lag i JVM! Ni hittar bloggar därifrån på min youtube -här! Efter denna resan tog covid19 igång på riktigt.

När jag kom hem var det som att komma hem till ett helt annat Sverige, jag sattes i karantän och direkt när jag skulle komma tillbaka till skolan blev det distansundervisning. En vändning jag helt och hållet gillade till en början.

April

Sen kom April och jag insåg hur jag hatade distans, hatade corona och hatade hela situationen i livet. Jag hade planerat en födelsedagsVECKA från punkt till pricka, allt skulle hända denna veckan. På min födelsedag sedan skulle jag styra årets största och maffigaste fest MEN såklart blev allt detta inställt... 50pers förbjudet kom och jag fick tänka om. Jag "räddade" den lilla glädjen jag hade kvar med en middag för mina närmsta konståkningskompisar och GUD vad lyckat den blev. Såå tacksam över hur bra allting blev trots allt.

En vecka senare och jag hade körkort, en milstolpe i livet som underlättat mig och kommer underlätta mig hela livet ut. SKÖNT!

Aprilmånad var den månad jag nu i efterhand nog skulle sagt var den bästa detta året. Corona hade blivit större men absolut inte så stort och "allvarligt" i min värld att jag påverkades enormt av pandemin. Jag tillbringa MYCKET tid med vänner och det värmer inom mig när jag tänker tillbaka på allt. Min bästavän, Wilma kom också hem från en längre period i Schweiz vilket också gjorde denna månad lite roligare.

Maj

Maj kom och livet blev en kombination mellan fest och lugn. På valborg var jag hos Karro som dessutom fyllde år och hela den kvällen var superlyckad!

Eftersom jag och resten av alla gymnasieelever hade distansskola passade jag och pappa på att åka iväg på en trip till någon bokskog där vi tränade och bara tog det väldigt lugnt, lite pappa-dotter-tid!

Sen var det fest och jag lära känna nya vänner som jag hade jätteroligt med under 2020 året!

Min bästis Lilly fyllde år...

och @hannagrinvald avslutade månaden med att ta studenten!

Juni

Juni i all ära, det var många studenter som firade och såklart var dem lyckade!!

Jag fortsatte med att rida och blev faktiskt rätt duktig på det ifall jag får säga det själv.

SEN kom typ årets höjdpunkt, MIDSOMMAR. Allt allt allt var perfekt, vill uppleva den dagen igen och igen och igen. Min vän Arre kom också hem från Australien efter 2år borta, glädje glädje glädje!!

Juli

ELLER så var faktiskt Marstrandsveckan årets höjdpunkt?? Gud, har så svårt att bestämma mig men i vilket fall var den veckan SÅ SÅ SÅ lyckad!

Jag umgicks mycket med Lilly och därmed blev den också en del ridning, mysigt faktiskt!

Augusti

Månaden där Ella drog till USA kom och alla tjejer överraskade henne med en avskedsmiddag. Fortfarande avis på henne men gud vad jag är stolt över att hon är där borta och gör det hon älskar!

Sen var det @hannagrinvald tur att flytta till Tyskland för hennes drömmar, shit. Så stolt över henne och så sjukt att mina två bästavänner verkligen kasta sig ut och lämnade Sverige bakom sig för ett tag, häftigt! Hanna anordnade då en stor fest som både var för att säga hejdå men också för att fira hennes födelsedag!

I all denna veva med hejdå-kramar fyllde min bästis Wilma 21år och jag & Annie styrde ihop en jättestort överraskningsfest till henne. Hela kvällen blev superlyckad och det pirrade i hela magen av att äntligen få överraska henne efter flera veckors planering!

September

Denna månaden besökte jag och kompisar en del barer för att underhålla oss en aning.

Dessutom kom mitt riktiga sug för konståkningen tillbaka och jag började i ett mixlag för skogskull!

Vi firade mammas födelsedag!

Oktober

Oktober började med en kräftskiva på Smögen med tjejerna i klassen SÅ gott och SÅ roligt! Måste göras om i år igen!

Sen var det uppvisning med det nya laget, kändes så konstigt men ändå så rätt att sätta upp håret och sminka sig igen.

Sen vankades en del barutgångar även denna månaden!

November

Vi hade en kampanjplåtning med mitt UF.

Jag gjorde även en makeover på mitt hår, fortfarande lika nöjd med det!

December

Sista månaden på året överraskade Ella med att komma hem tidigare än planerat från USA, hon hade julledighet och passade därför på att flyga hem och hälsa på oss alla.

Matilda fyllde 20 år och höll i en fin middag med närmsta tjejerna, så lyckat!

Jag tog även tag i att verkligen koppla av en aning och tillbringade mycket tid med mig själv, vilket jag definitivt vill fortsätta med nu 2021.

Sen åkte vi till SÄLEN och avslutade detta omtumlande år på bästa sätt!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så härligt inlägg<3 Härligt att avsluta året i sälen!!!


nouw.com/louiseedling
celineryden
celineryden,
Tack så jättemycket! Verkligen superlyckat avslut, hoppas ditt nyår var lika bra <3
nouw.com/celineryden