Mitt 2021 i bilder - del 1

Januari

Året började på bästa sätt med en tjejresa till Sälen där vi friade nyår tillsammans. Vi var åtta stycken tjejer som levde loppan. Om ni missat min YouTube video därifrån kan ni hitta den HÄR!

Februari

I februari var jag nykär och var i en enda stor kärleksbubbla men var otroligt noga med att inte glömma av alla runt om kring. Så många pluggfikor, kompisträffar etc blev det också. Däremot var det en månad där kameran användes lite så inte så många bilder finns tyvärr.

Mars

I mars började studenten ta fart på riktigt och på grund av pandemin fick vi ingen 100dagars, så istället hade mitt tjejgäng en mini 100dagars hos mig istället. Dessutom blev det en till skidresa, med familj och kusiner denna gång. Supermysig liten resa till Idre fjäll.

April

Här fyllde jag 19år och det gjorde även @malouvonbraun hihi, vi fyller ju på samma dag ironiskt nog. Trots att jag satt i karantän på vår födelsedag blev vi firade så fort jag fick tillbaka provsvaret som var negativt. Då blev vi överraskade av tjejerna med uppdrag i stan, ögonbindel och middag etc. Så roligt! Efter det åkte vi till Stockholm, bara jag och hon för att fira vår dag. En resa som gav mig så mycket mer än vad jag någonsin trott. Om ni vill se videon därifrån har ni den HÄR. Mellan dessa firanden blev jag hjärtekrossad för första gången i mitt liv, en känsla som bar med mig resten av året och formade mig otroligt. Dessutom började jag på mitt nya jobb!

Maj

Maj kom och man kände mer och mer att studenten var påväg. Jag & mitt UF företag började också att avveckla så smått och tog emot alla priser vi vann. Skolan började verkligen lida mot sitt slut. Tyvärr var detta en tid jag inte kunde njuta lika mycket som jag önskat av, eftersom jag gick igenom en känslomässig bergodalbana i mig själv. Dagar och nätter som bestod av panikattacker och tårar kring en kille som jag idag kan säga inte är värd det. I slutet av maj åkte jag & Elin på spa för att fira hennes födelsedag! Här är ett exempel på en text jag skrev under denna tid, HÄR!

Juni

Juni var en händelserik månad av dess like. Studenternas månad kan man absolut säga, oj vad många studenter jag var på! Tror det var ca 15st jag uppvaktade, helt sinnes. Men shit vad roligt det var att se sina vänner så otroligt glada.

Dessutom hade jag bal och även jag tog studenten!

och juste, midsommar får man heller inte glömma!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar