Mitt 2021 i bilder - del 2

Juli

Juli bestod mestadel av jobb, men också små dagsutflykter till Falkenberg, Lidköping och kanotpaddling i delsjön. Dessutom många sena sommarkvällar med härliga vänner inne i storstaden men också på Marstrand.

Augusti

Augusti kom och höjdpunkten på denna månad var helt klart min & brorsans kräftskiva. LYCKAT! Annars var det en hel del jobb och häng med kompisar, inga bra bilder från det dock.

September

Denna månaden började med att mitt mobil blev överkörd av en truck på jobbet och detta är såklart anledningen varför en stor del av min sommar är borta i form av bilder och videos... Så ca maj, juni, juli, augusti och september har jag fått rota fram bilder från sociala medier, kompisar etc då det aldrig hann att säkerhetssparas... Vilket är otroligt sorgligt då dessa månader var väldigt händelserika för min del. Så med detta sagt deppar vi lite och jag delar med mig av snaps från min privata story istället för att visa kvalitet bilder... (jag vaccinerade mig inför min resa till Costa Rica, träna en massa, blev blodgivare, besökte släkt i Småland, jobbade en heldel, blödde nästblod etc.)

Oktober

I oktober gick min älskade moster bort vilket gjorde att fokuset bytte från vänner till familjen och släkten istället. En tid som var jobbig för oss alla men trots allt blev det en fin begravning och ett vackert avslut.

November

Gjorde min livsresa till Costa Rica! Var borta hela november, helt ensam och träffade helt fantastiska personer och fick vara med om otroliga saker. Lärde mig också att surfa på denna resan. Och fick för första gången sedan april känna att jag verkligen var över killen som ständigt befunnit sig i mitt huvud.

December

I december levde jag i en julbubbla. Det var jul på Liseberg med Ella, två olika julshower, uppträdde i en annan julshow och mängder med varmchoklad. Men ska heller inte ljuga, jag jobbade största delen. Mitt julschema på jobbet bestod av 22 dagar och jag var enbart ledig fyra av dem. Sedan kom nyår och jag fick ett underbart avslut på 2021.

Nu ser jag framemot ett till fantastiskt år med nya vänner, nya känslor, nya livserfarenheter och händelser. 2021 är ett år att minnas och jag längtar bara till allt 2022 har att erbjuda! Hoppas ni vill följa med på mitt år.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar