Mitt höstlov - V. 44

❤️Issan

Måndag - Denna veckan började med en mysdag tillsammans med Alice & Issan vilket verkligen behövdes! Kändes så härligt att enbart ligga i sängen & prata om allt mellan himmel & jord och emellanåt dö av skratt.

Tisdag- Idag ringde kl vid 9.00 och jag tackar kaffet ännu en gång för dess existens. För nu vid 11 hade jag möte med Umo, bara en vanlig koll (något alla borde göra) så inget farligt! Sedan ska jag in till stan & uträtta ärenden eftersom jag enbart suttit ihop med plugget det senaste & ikväll blir det halloweenfest med jobbet!

Onsdag - Vill ta vara på mitt lov & inte sova ut allt för länge så vid lunch tid ska jag möta upp Alice inne i stan för en lunch vilket är välbehövligt då vi inte träffats efter sommarn! Sen får man inte nog av Issan så en sleepover med henne är ett måste detta lov, hihi.

Torsdag - Under hösten/vintern går faktiskt tiden snabbare än vad man tror tack vare alla dessa lov som kommer fram över & wips är tiden borta och jag fyller 18! Såååååå för att ha framförhållning ska jag bocka av Risk 1an dagen till ära! Eftersom den kursen är rätt lång & jag inte träffar hela min familj så ofta har vi även bokat in ett kvällsmys med familjen, vad vi ska göra vet vi inte ännu!

Fredag - Såklart bockar jag även av halkan detta lov så alla ”måsten” innan uppkörning & teorin är klara i tid! Efter det ska jag förmodligen träffa Oskar, saknar honom något extremt för tillfället!

Lördag - Issan har även fyllt år & så då har en brunch hos henne på lördag förmiddag & SÅKLART jag ska vara där & fira gumman!!

Söndag - Berättade ju att jag inte skulle jobba så mycket detta lov, vilket känns väldigt skönt för mig p.g.a. hur dåligt jag mått av stress, press & ångest det senaste men jag avslutar lovet med att jobba en heldag för att kicka igång med rutinerna igen!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,
Helt rätt att inte jobba för mycket! Gör de du mår bra av fina du <3
nouw.com/oliviamalm
celineryden
celineryden,
ja, ibland behöver man lyssna lite mer på sig själv än på plånboken! hihi, tack för stödet finis! <3
nouw.com/celineryden