Montezuma Waterfall

Tjena gänget! Nu var det ett tag sedan, men jag tror att det får bli såhär. Någon gång då och då nu när jag är ute på resande fot. Det händer saker och ting HELA tiden här borta och någon lust att ta upp datorn för att skriva ett inlägg finns inte på kartan. Som jag precis nämnde, det händer saker hela tiden och jag lever verkligen mitt bästa liv här. Har tagit så mycket bilder men att få ihop det till ett inlägg blir svårt. Därav får ni uppdateringar kring resan när jag väl är hemma också. För såklart vill jag dela med mig av allt men just nu har jag inte tid.

MEN lite uppdatering ska ni allt få! Första veckan åkte gänget vi var då till Montezuma. Vi hyrde fem stycken fyrhjulingar och brummade iväg på en ish 40-45min resa till Montezuma för att njuta av vår första surf-fria-dag!

När vi väl var framme i Montezuma parkerade vi och började vandra till detta otroliga ställe:

Ja ni ser ju Montezuma Waterfall är verkligen ingenting man får missa. Det var sååå vackert, härligt och magiskt. Det var dessutom ett stort plus att vi var helt ensamma på stället. 10st härliga ungdomar som levde livet i Costa Rica. Ni förstår ju, paradis.

Efter vattenfallet åkte vi till en strand i Montezuma för att njuta av det fina vädret. Denna dag regnade det i Santa Teresa men var helt underbart väder i Montezuma. Helt sjukt att det kan vara så otroligt stor skillnad, bara man kommer någon mil utanför Santa Teresa.

Idag är det sista dagen för mig på Lapoint surfcamp och jag har surfat min sista gång här... Känns så otroligt tråkigt samtidigt som jag är supertaggad på nya ställen att upptäcka!!

TIPS!!!

Om ni är sugna på mer uppdatering kring min resa, lite mer vardag kan ni följa mig på Instagram där jag (enligt mig själv) är väldigt duktig på att lägga ut stories! Så följföljfölj ifall ni vill se fler bilder från Costa Rica och ha ännu mer koll på mig och vad jag hittar på! Instagram: celineryden

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar