My weekend

Efter skolan satte jag & Matilda oss på Le Pain Francais för en fika, mysig och välbehövlig. Känns så himla sjukt att hon åker om drygt en månad... Sedan kom även Sara och anslöt sig!

På eftermiddagen gick jag & Sara och kollade på After, på bergakungen. Är helt såld för romantik & drama och denna filmen satt perfekt, kanske nya favorit filmen?? TIPS!

Vi åkte sedan hem till mig efter filmen och beställde hem lite pizza. Kändes som det var jätte längesen jag åt pizza men MUMS vad gott det är! Jag & Sara hade en del att snacka om så vi satt uppe i uterummet långt in på natten, kunde inte önskat mig en bättre fredag!

Lördag började med en lång och härlig sovmorgon, ÄLSKART! Sen gjorde vi iordning oss och jag drog till Malou. Hennes katt har precis fått ungar och ni ser ju, man dör ju bara söthetsdöden. Gillar vanligtvis inte katter men shit, blev helt såld på dessa kattungar!!!

När man är med Malou händer det alltid saker och ting så vi hade fullt upp från jag kom till sent in på natten (eller morgonen därpå). Ett mini krök blev det iallafall hos Mallis sedan vidare in till Borås. Trevligt var det iallafall!

Imorse åkte jag, Mallis & Jolina till Lilly för hennes födelsedags brunch och ni ser ju bara, huuuuur gott? Finns ju ingenting som slår brunch.

Nu är jag hemma och ska plugga och fixa iordning lite hemma innan jag ska lägga mig tidigt inför skola imorgon, har ju bara sovit ca 2h inatt så sömn är något som jag ser framemot!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer