My weekend

Var varit sååå oaktiv på bloggen och ber så mycket om ursäkt för det... Har iallafall haft fullt upp hela denna veckan men ska bättra mig, promise!
I fredags slutade jag vid 12.45 så åkte in till stan och träffade min bästavän, Hanna där efter att vi kollat i butiker och fikat åkte jag och mötte mina vänner på centralen, vi drog vidare till Halloween på Liseberg. Det blev en lång kväll men mycket skratt och skrik! Dock tyckte jag förra året var läskigare...

Igår städade jag hela dagen och måla klart det sista på mitt rum, nu väntar vi bara på min nya garderob!!! (Vill ni se bilder på hur det blev när det blir klart?) På kvällen kom mina vänner hem hit och vi hade Haloweenfest! På bilden nedan ser ni hur jag såg ut! Blev även denna kväll en lång kväll men härligt folk!

NU: Tog en sovmorgon och sedan började dagen med en lagom lyxig frukost med pappa & brorsan. Ska nu samla kraft till att börja städa iordning huset igen och sedan börja packa för imorgon bär det av till Estocolmo! Är sååå glad för lov, detta lovet kommer äga!

Hur ser er söndag ut?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer