Mycket har hänt

Hej på er! Mycket har hänt sedan i fredags, en stor synkrotävling samt sjukdom m.m. Men såklart ska jag uppdatera er! Ber ursäkt om dålig uppdatering här, har inte riktigt kommit i rutiner ännu!

Lördag & Söndag: Kollade jag, mammi och Wendela på synkrotävling här i göteborg! Jättemånga lag från olika länder kom och tävla så det var verkligen en lyckad helg! Team Spirit (mitt gamla lag & älsklingar) var bästa svenska lag, de fick personbästa på deras friprogram och hamnade tillslut på en sjätte plats! Är så stolt över dem. Wendela sov även över lördag till söndag så vi hade det jättejätte mysigt och superroligt!

Måndag: Inte alls min lyckodag, allt gick typ fel kändes det som. Bland annat blev mitt versace paraply stulet och förstört i skolan och under hela dagen var jag bara så seg & ofokuserad... Hatar när sådana dagar kommer. Men på kvällen färgade jag tillbaka håret till brunt, såå skönt. Dock är det lite för mörkt men det kommer bli ljusare och detta bruna hår är så mycket bättre än mitt ljusa, hihi! Såklart kommer det bilder! (förhoppningsvis imorgon)

Idag: Imorse vaknade jag hyfsat pigg trots att jag vaknat 2-3gr under natten. Men jag mådde dock skit, jag hade svinont i halsen samt huvudet så beslöt mig att stanna hemma. Somnade om och sov därefter till 14.30, ja det är typ personrekord för min del. Min hals är fortfarande skit och hostar hela tiden men det kändes verkligen att jag behövde den sovmorgonen samt vilodag.

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer