Några jag saknar lite extra just nu

Längtar så efter konståkningen och mitt underbara lag. Hade världensbästa tid med dem trots allt som hände med mig då. Mådde så bra av dem och alla tjejerna är verkligen guldkorn i mina ögon!

Efter jag kommit hem från Julia hoppa jag direkt i träningskläderna och sprang ut i 20min på en runda som var lite mer än 3km. JAG ÄR SÅ J*VLA NÖJD! Jag har inte tränat kondition någon gång (bortsett från 2gr) sen jag tog en paus i konståkningen, vilket jag vet är väldigt dumt och vilket jag ångrar rejält. För ungefär en vecka sedan bestämde jag mig för att jag skulle ta tag i min kondition och idag blev det ett rejält träningspass både mentalt och fysiskt! Jag trodde aldrig jag skulle orka klara att springa så långt som jag ändå gjorde och det var många gånger jag höll på att börja gå istället, men det gjorde jag inte! Nu är min resa igång och jag börjar klättra (eller ska jag säga springa?😉) mot mina mål! Är så stolt över mig själv och bestämt mig helt för att bara fokusera på mig själv och göra mitt bästa, för min skull!

Har du några mål som du ska uppnå? När gjorde du någonting bra som du är nöjd över? När känner du dig som bäst och störst? Tell me!

DU KAN OM DU VILL!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

Starkareändutror
Starkareändutror,
Du är bara bäst! Heja dig!!
nouw.com/starkareändutror
celineryden
celineryden,
💪🏽💪🏽 Riktigt nöjd!
nouw.com/celineryden