När det går bra för mina vänner

(​22:32)

Skillnaden på mig som person nu och person förr i tiden är rätt stor. Om jag får vara ärlig vet jag inte riktigt hur mitt liv skulle sätt nu om jag inte tog tag i mina problem och ändra på mig. Jag har bloggat i ungefär 4 år och dessa fyra år har varit svåra för mig, ingenting man märkt på bloggen då man alltid visar din bästa, positiva och glada sida här. Men nu ska jag ändra lite på det. Läs om mina mindre bra sidor med, fast förr i tiden!


DEL 2

Jag vet inte om det bara var jag som liten eller även andra med. Men när det hände någonting för mina vänner på det positiva sättet reagera jag negativt. Som till exempel om dem fick alla rätt på läxförhöret i skolan och var jätte nöjda med det, för dem hade verkligen kämpat med men då var jag inte den som också blev glad. Jag blev sur för att det gick bra för mina vänner, jag delade aldrig glädjen med dem. Jag var nog inte den som visade att jag blev arg på dem utan höll det för mig själv.

Nu är det verkligen tvärtom, jag blir så otroligt glad när jag ser mina vänner må bra och när det går bra för dem! Speciellt när jag vet hur mycket dem kämpat för det och sedan att det går bra! Den känslan jag får då är nästan oslagbar. När mina kompisar får alla rätt på provet eller kanske bara godkänt på provet, höjer sig i ett ämne eller bara lyckades gå upp direkt från sängen på morgonen som de aldrig brukar kunna göra kan jag bli så otroligt glad för deras skull och verkligen känna medkänsla! Idag mår jag mycket bättre och jag är en så otroligt bra vän nu jämfört med innan! Jag tror att mycket av detta kan bero på mognad. Även om det går bra för andra betyder det inte att det går dåligt för en själv och det var väl det jag var tvungen att inse!

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar