Nu är jag här igen

Nu är det jag Louise som gästbloggar igen. Celine hann inte blogga nu för hon ska träna tidigt imorgon så hon behövde sova, men vad gör jag inte för henne. Tycker bara det är roligt att blogga så jag ställer gärna upp!!

Så vad har hänt i mitt liv sen sist? Det har faktiskt inte hänt så jättemycket. Skolan och innebandy har börjat igen, älskar verkligen att jag har fått till aka mina rutiner igen. Jag började 9an nu efter sommarlovet vilket jag tycker är kul. Det är inget speciellt egentligen, känns mest som man går runt och väntar på att börja i gymnasiet, haha. Men snart är det gymnasievalet, inte helt säker var jag vill gå men är väll intresserad av en del linjer och skolor.

Idag har jag inte gjort jättemycket. Har varit sjuk nästan hela veckan så var bara i skolan i måndags. Känns som jag har missat hur mycket som helst så har massa att ta igen, men det är väll sånt man får ta om man gått o blivit sjuk. Så jag har inte gjort någonting kul de senaste dagarna, dock så var jag på träningen förut vilket såklart var kul men jag satt bredvid så det var inte lika kul. Ville så gärna vara med men är fortfarande förkyld.

Vet ni vad som händer imorgon???? JAG SKA FÅ TRÄFFA CELINE IGEN!!! Känns som det var en evighet sedan. Ska bli så roligt!
Vi ska kolla på Zara Larsson när hon uppträdet på Liseberg och dit ska vi med Lisa och Julia. Såklart ska det bli hur kul som helst att träffa dem igen. Är verkligen jättetaggad! Det kommer bli en jättebra helg tror jag.

Nu ska jag sova, ska också upp tidigt imorgon.
Kram!!

Följ mig gärna på instagram, @louiselindbom
(ibland får man faktiskt promota sig själv, haha)

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer

hberggren
hberggren,
Vinnarna av veckans blogg är nu utsedda, in och kika om just DU vann! Kram <3
nouw.com/hberggren