Nyårs löften!

Alla har vi våra olika traditioner och vissa har det där med nyårslöften. Vissa har dem inte, vissa har dem men bryter dem och vissa har dem och håller dem! Jag är en sådan som har de och håller löftena jag skapat. Det är typ det jag gillar med ett nytt år, för då kan man sätta mål som man ska försöka göra under de kommande året. Jag har hållit på med detta i kanske 2-3år och varje år har jag uppfyllt det jag vill! 2016 kommer som sagt vara för mig ett lugnt år, mycket roligt kommer hända och jag tror jag kommer må mycket bättre detta året än alla andra år. Som alla andra år har jag ju så klart nyårslöften! Men i år inte lika många och stora som de förra åren, för jag ser detta året som ett ”vilo/lugnt” år för

-Satsa mer på bloggen

Jag har sagt detta ungefär varje år och jag känner att jag har gjort det mer och mer. Men detta året vill jag ta min blogg till en ny nivå.


-Sluta svära

Jag tycker svordomar är så fruktansvärt ful språk egentligen men tyvärr så svär jag rätt mycket… Jag bryr mig inte så mycket om mina vänner ifall dem svär eller inte men vissa ord (fitta, kuk, hora) går över gränsen och då brukar jag säga till. Men jag vill sluta svära helt!


-Var snällare mot folk

Jag tycker själv jag är väldigt snäll och tror ingen direkt uppfattar mig som elak. Men ibland kan jag göra olika saker jag sedan ångrar att jag gjorde för jag själv inte vill att någon gör så på mig t e x.


-Börja bry mig mer om världen!

Jag har insett att pälsindustrin är väldigt stor och har verkligen läst/kollat videos om det. Jag kan ju säga att jag inte alls mår bra av det. Det är lite detsamma med flytt i världen, jag vill göra skillnad.


-Göra förändringar i mitt liv

Jag kommer, varken jag vill eller inte göra förändringar i mitt liv som kommer påverka både mina vänner och mig. Vissa saker positivt och vissa saker negativt. Men vissa förändringar måste göras, för min skull.


-Visa mitt rätta jag

Under 2015 var mycket ett år för mig att hitta mitt riktiga jag, hur jag verkligen är. Jag kan erkänna att jag inte har visat hur jag är ordentligt även om jag visste det i slutet av 2015. Kanske var jag rädd, kanske var jag osäker eller kanske bara tveksam. Men detta året ska jag visa mitt riktiga jag, på alla sätt. Det är inte så att jag är helt annorlunda än vad jag visa, haha!

(jag och Madeleine) 

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer