Nytt på väggarna

Häromdagen fick jag hem mina underbara posters från Dear Sam som jag bara älskar. De har många olika och i flera olika storlekar! Jag klickade hem några som är simpla, stilrena och fräscha som passar perfekt på mitt rum och de kom hem redan följande dag. Ett plus bortsett från deras snabba leverans, är deras posters hängare som har magnet vilket gör att det är snabbt & enkelt att byta poster , precis som jag vill ha det!

Dear Sam fokuserar mycket på miljön och alla deras posers är gjorda av papper som är miljömärkt med FSC för ansvarsfullt skogsbruk samt EU Ecolabel. Förpackningar är gjorda av återvunnet material eller material från kontrollerade källor. Kartongen de använder sig av är SC MIX certifierade. ÄLSKAR att Dear Sam verkligen fokuserar på miljön och lägger fram det som en viktig del i deras process från produkten till leverans!

SÅKLART har jag en rabattkod till er som ger er 25% på hela sortimentet! Så se verkligen till att fynda nu, ange Celine25 innan ert köp så ska det bli aning billigare, hur nice!!?

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Gillar

Kommentarer